..

A 2016 A 2015 A 2014 A 2013 A 2012 A 2011

A 2010

A 2009 

 

 

 

Δετερος στο διαγωνισμ Solving Show o Κωνσταντινδης Αντνης, που γινε στα κντρα δημιουργικς απασχλησης παιδιν του Δμου Αλμου.  

 

 

Ολοκληρθηκαν τα ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2016 (8, 10, 12, 14, & 16 ΕΤΩΝ) στα νω Λισια. Απ τον Ζνωνα διακρθηκαν στην κατηγορα -8 ετν στη δετερη θση η ΜΠΕΝΑΡΝΤΟΥΤ ΒΙΟΛΕΤΤΑ-ΡΕΒΕΚΚΑ και στη πμπτη θση η ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ στα κορτσια, και στη δετερη θση ο ΑΜΙΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στα αγρια, στην κατηγορα -10 ετν στη δετερη θση ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  , στην κατηγορα -16 ετν στη πμπτη θση ο ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

 

 

κτος στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ OPEN ChessSquare 2016 ο ΡΟΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ.  

 

 

Το Πασχαλιν Τουρνου του ΣΟ «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ELO ολοκληρθηκε. Στις δο πρτες θσεις τερμτισαν με ισοβαθμα ο Παπασταυρπουλος Ανδρας και Κρδης Κωνσταντνος.

Αποτελσματα στο τουρνου της Βολας. 

 

 

Ολοκληρθηκε το αγωνιστικ μρος του 28ου Πανελλνιου Ατομικο Πρωτθληματος Μαθητν /τριν 2016. Απ τον Ζνωνα διακρθηκαν ο ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που τερμτισε στην δετερη θση στην Γ Γυμνασου, και η ΜΠΕΝΑΡΝΤΟΥΤ ΒΙΟΛΕΤΤΑ-ΡΕΒΕΚΚΑ που τερμτισε στην δετερη θση στα κορτσια στην Β Δημοτικο, 

επσης πμπτος στην Δ Δημοτικο ο ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, και γδοος στη Β Γυμνασου ο ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

 

 

 

 

 

Ο 12ος Ευρωπακς Διαγωνισμς Λσης Σκακιστικν Προβλημτων (European Contest for Solving Chessproblems, ECSC) διεξχθη φτος στην Ελλδα, 15-17 Απριλου στο Ξενοδοχεο ασις στην Γλυφδα. Πρτος λληνας ο Νικλαος Μενδρινς στην 21η θση γενικς κατταξης, επσης ο Γιννης Γαρουφαλδης και ο Εμμανουλ Μανωλς τιμθηκαν για την πολτιμη βοηθει τους στην λη διοργνωση απ τον πρεδρο της Παγκσμιας νωσης σων ασχολονται με τα σκακιστικ προβλματα Χρη Φουγιαξ.

Και οι 17 λληνες λτες ταν υπροχοι!

 

 

Πολλ παιδι του Ζνωνα συμμετεχαν στην τελικ φση του 28ου Ατομικο Πρωταθλματος Μαθητν-Μαθητριν Σκακιο Αττικς 2016, και αρκετ απ αυτ πρτευσαν. Δετερος στη Β Δημοτικο ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και πρτο κορτσι η ΜΠΕΝΑΡΝΤΟΥΤ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΡΕΒΕΚΚΑ 

Δετερος στη ΔΔημοτικο ο ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

O Βαγγλης μαζ με τον Ηλα Δαμηλκο, τρτο στην ΣΤ Δημοτικο

Πρτος στην Α Γυμνασου ο ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ-ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 

Πρτος στην Γ Γυμνασου ο ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

Οι προκρσεις για τους Πανελλνιους αγνες ανακοινθηκαν και μσα σε αυτς εναι και λλα παιδι του Ζνωνα, πως στα Νπια ο ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, στην Α Δημοτικο η ΛΙΑΠΗ ΛΥΔΙΑ, στην Γ Δημοτικο ο ΠΑΠΑΟΥΛΑΚΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ, στην Δ Δημοτικο ο ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ και ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, στην Ε Δημοτικο ο ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ο ΛΟΥΤΡΑΓΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, στην Β Γυμνασου ο ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.  

 

 

 

Ο εσωτερικς αγνας ποδοσφαρου του Ζνωνα γινε με επιτυχα και σκορ 8-8 

 

Στον λιμο γινε το Ατομικ Πρωτθλημα Μαθητν-Μαθητριν Σκακιο Γυμνασου της Περιφερειακς Εντητας Ντιου Τομα 2016 (Μοσχτου-Ταρου, Καλλιθας, Π. Φαλρου, Ν. Σμρνης, Αγ. Δημητρου, Αλμου, Ελληνικο-Αργυροπολης, Γλυφδας.)και το Ατομικ Μαθητικ Πρωτθλημα Σκκι Δμου Αλμου 2016, την Κυριακ 3 Απριλου το πρω.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Α ΓΥΜΝ, Β ΓΥΜΝ, Γ ΓΥΜΝ.  

ΝΗΠΙΑ, Α ΔΗΜ, Β ΔΗΜ, Γ ΔΗΜ, Δ ΔΗΜ, Ε ΔΗΜ, ΣΤ ΔΗΜ.

Το Ομαδικ Πρωτθλημα Μαθητν/τριν Π.Ε. Ντιου Τομα 2016 γινε στο 3ο Δημοτικ Σχολεο Νας Σμρνης, την Κυριακ 3 Απριλου το απγευμα. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

O Zνων Γλυφδας πρωταθλητς Α' Αττικς στο πινγκ-πονγκ.

Στη μνμη του Βαγγλη Μανουσφ αφιρωσαν οι πακτες του "ΑΟ Ζνων Γλυφδας" το πρωτθλημα πινγκ-πονγκ Α Αττικς, που ο τελευταος του αγνας γινε χτες στο χρο της Ακαδημας πινγκ-πονγκ "Κορδοτης-Ζρδιλα" στον γιο Κοσμ, και φεραν την ομδα αττητη στη Β Εθνικ κατηγορα. Απο αριστερ στη φωτογραφα: Θεοχρης, Σενσεβν, Πετρς, Κορδοτης, Σιδηρπουλος. Στις τρεις μεσαες θσεις η βασικ τριδα, που χασε 3 μνο σετ σε λο το πρωτθλημα. 

 

 

 

λλη μια επιτυχα μας επιφλαξε ο σκακιστς του Ζνωνα Ηλας Ρονς στο πρτο τος του Πολυτεχνεου. Βγκε με νεση πρτος στο πανελλνιο σπουδαστικ πρωτθλημα. Συγχαρητρια για την προσπθεια και στους λλους σκακιστς του "Ζνωνα", που αγωνστηκαν: Λζαρος Ζερβς, Φνης Λτσινος και Γιννης Παππς. Στους νικητς δθηκαν μετλλια εν κπελλα πραν τα πανεπιστημιακ ιδρματα.

Ο Πνακας της Τελικς βαθμολογας 

 

 

4ος στο ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BLITZ ΑΤΤΙΚΗΣ 2016 ο Πρης Λουτραγτης. 

 

Στην 1η θση ο Ζνωνας, στο ομαδικ Κπελλο Σαχτατνσκι, που γινε στο χρο του Πανελλνιου Γυμναστικο Συλλγου. 

 

Στο εντευκτριο του "Ζνωνα" παιξε σιμουλταν με 15 πακτες του συλλγου ο κ. Χρστος Κκκορης (τρεις φορς πρωταθλητς Ελλδας στη νετητ του). Θετικ αποτελσματα καναν οι: Ερρκος Νικολαδης, Χαρολα Βιταλιτη, Αντρας Ζαχαρτος, Κωσταντνος Μπασινς. 

 

 

Ο Θανσης Τσνας στο χρο του ματς Οξφρδη - Κμπριτζ να παζει φιλικ παρτδα με λλον λληνα σκακιστ. Τσα χρνια στα ματς Οξφρδη - Κμπριτζ ο Θανσης, και ο Ζνωνας χει γνει πι οπαδς της σκακιστικς ομδας της Οξφρδης. 

 

 

1ος κτω των 10 ετν στο First Youth Tournament Treis Asteres '89  ο Παπαουλκης Ισδωρος

 

 Στο 1o Τουρνου Rapid ΣΟ Πετραλνων για παιδι πρτευσε ο Ισδωρος Παπαουλκης με δετερο τον Γιργο Ματσουκατδη. Απ το "Ζνωνα" αγωνστηκαν, επσης, η Ννα Χρμπα, η Βιολτα Μπεναρντοτ, ο κερ Ζρδιλας, ο Λμπης Ματσουκατδης και ο Μιχλης Μπλκας.

 

Την 1η θση του Β1 ομλου του Διασυλλογικο Πρωταθλματος Β” Τοπικς κατκτησε ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ, με την ολοκλρωση της τελευταας αγωνιστικς του Πρωταθλματος.

 

Τα Σχολικ Πρωταθλματα Σκκι Βρης Βολας Βουλιαγμνης και Γλυφδας γιναν με μεγλη συμμετοχ, 230 παιδι, και πολλ παιδι απ τον Ζνωνα διακρθηκαν.  

Νπια - Α τξη

Β τξη - Γ τξη

Δ τξη - Ε τξη

ΣΤ τξη

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 

 

Συγχαρητρια στο 15χρονο σκακιστ του Ζνωνα Δημτρη Λουτραγτη που πρτευσε στο κλειστ τουρνου του ΣΟ Περιστερου, υπερβανοντας αρκετ την επδοση που του δνει νρμα ΥΜ. 

 

Αναμενμενη η πρτη θση του Κστα Κρδη στο τουρνου ΚΑΠΠΑ65, που ολοκληρθηκε στον ΣΟ Καλλιθας προχτς. 

 

 

Δετερος στη γενικ κατταξη του 9o RAPID ΤΡΕΙΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ 89 Α' ΓΚΡΟΥΠ  ο Ματσουκατδης Γιργος

 

Ο Ζνων αγωνζεται με δο ομδες στο Ομαδικ Κπελλο Αττικς Φιλας 

Αποτελσματα, κληρσεις 

 

Δετερος στη γενικ κατταξη του 5o ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Σ.Ο.ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - Σ.Μ.Α.Ο.ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΧΡΟΝΩΝ ο Παναγιωτπουλος Εμμανουλ  

 

Στο 12ο Διεθν Παρλληλο Διαγωνισμ λσης 2016 συμμετεχαν πολλο πακτες του Ζνωνα, ο Νκος Μενδρινς και ο Ανδρας Παπασταυρπουλος διακρθηκαν στις δο πρτες θσεις στην Ελλδα

Προβλματα και λτες 

 

Πολλ παιδι απ τον Ζνωνα διακρθηκαν στους σχολικος αγνες του Δμου Ελληνικο-Αργυροπολης που γιναν το Σββατο 16 Ιανουαρου

Στο φιναλ ιτ παδων (παιδι κτω των 16 χρνων) που γινε 10 και 16 Ιανουαρου συμμετεχε και ο Ζνωνας  

 

Φωτογραφες απ το φιλικ αγνα παιδιν του Ζνωνα και του Σ.Ο. Λεκιππου 

 

Στο ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 'ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ 2016 συμμετεχαν πολλο πακτες και μλη του Ζνωνα, ο Εμμανουλ Παναγιωτπουλος πρτος στην κατηγορα U8

 

Την Κυριακ 3 Ιανουαρου ο Ζνωνας πρε μρος στο "3ο Πανελλνιο Κπελλο σκακιστικν προβλημτων".

Τα προβλματα, οι λσεις και οι νικητς στο 3ο Κπελλο 2016

 

Ο εσωτερικς αγνας ποδοσφαρου γινε με επιτυχα και σκορ 10-5, με συμμετοχ παικτν μας που εργζονται στο εξωτερικ και ρθαν για τις διακοπς.